Hospitality Group

Creating better places is onze missie om aantrekkelijke en excellent georganiseerde omgevingen voor werken, leren, vrije tijd en zorg te realiseren. Met gezonde en duurzame oplossingen op het gebied van hospitality, facility management, huisvesting en inkoop. Omgevingen die een stevige identiteit en een duidelijk DNA verbeelden. Die het beste uit mensen halen. Die goed georganiseerd zijn. Waar het draait om mensen op de juiste plek.

Waar mensen kunnen groeien.

 

Als partner van Samen Vitaal willen we bijdragen aan innovatie bij onze opdrachtgevers en van ons vakgebied. Samen werken aan gezonde organisaties daar krijgen wij energie van en is voor ons ‘Creating Better Places’ bij uitstek.

Duurzame inzetbaarheid en aantrekkelijk werkgeverschap zijn voor werkgevers belangrijke thema’s, vooral met de huidige krapte op de arbeidsmarkt. Om succesvol te zijn, heeft een organisatie vitale medewerkers nodig. Zij zijn creatiever, loyaler, werken beter samen en zijn minder vaak ziek. Steeds meer werkgevers voeren daarom een actief vitaliteitsbeleid. Want uit onderzoek blijkt dat als medewerkers hun leefstijl maar iets verbeteren, dat al een groot effect heeft.

 

Uit het jaarlijks HR-onderzoek van Visma | Raet, de HR Benchmark, blijkt dat zowel HR als bestuurders zich verantwoordelijk voelen voor de gezondheid en fitheid van hun medewerkers. Ook medewerkers zelf vinden het belangrijk dat hun werkgever tijd en geld besteedt aan hun gezondheid. Zij willen bovendien steeds meer de (digitale) regie voeren over hun HR-zaken, waaronder het managenvan hun vitaliteit. Visma | Raet en SmartVitaal hebben daarom samen de handen ineen geslagen en bieden een uniek platform voor de online gezondheidstest (met de PMO) en een uitgebreid vitaliteitsaanbod. Breng de vitaliteit van je organisatie in kaart en geef medewerkers het roer in handen over hun vitaliteit!

 

Meer informatie over vitaliteit op www.raet.nl/vitaliteit

Visma | Raet en Smartvitaal

Wij helpen je met gezond leven, werken en reizen. Van eerste hulp en medische ondersteuning tot vaccinaties, health check-ups en lifestyle programma’s. Dit doen we met een team van artsen, verpleegkundigen, assistenten en coaches. Al meer dan 25 jaar voor KLM en voor andere internationale organisaties zoals de overheid, multinationals en offshore. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Of het nu gaat over werken of vakantie.

KLM Health Services. Fit to explore your world.

 

Samen Vitaal geeft ons de kans om het belang van de integrale aanpak als succesfactor bij gezondheidsbevordering voor het voetlicht te brengen.

KLM Health Services

JDE Professional

Aandacht doet goed. Een vriendelijke blik. Een woord van waardering of zomaar een praatje. Van een collega, vriend of vreemde. Juist aan die kleine momenten schieten we snel voorbij. De mobiele telefoon pakt te vaak onze aandacht, er zijn nog 20 dingen te doen en we groeten elkaar niet meer. Een kop koffie of thee kan een verrassend groot verschil maken. Mensen hebben ineens weer aandacht voor zichzelf en elkaar. Dat is iets kleins en tegelijkertijd iets ongelofelijk groots. Onze koffie en thee helpen je warmte en aandacht te schenken. Niet alleen thuis en in de horeca, maar ook bij u op het werk. Zodat we zorgen dat we in deze drukke tijd ook ontspannen en samen werken aan een vitalere medewerker. Jacobs Douwe Egberts is partner van Samen Vitaal om samen met de markt aan de slag te gaan voor een vitalere medewerker. Als warme drankenleverancier pakken wij daarin graag onze verantwoordelijkheid en laten wij zien hoe koffie en thee kunnen bijdragen aan een vitalere organisatie.

F-Academy

F-Academy is er speciaal voor facility professionals. Want we hebben ons helemaal gespecialiseerd in kennisopleidingen op het gebied van facility management. We weten hoe breed dat speelveld is en we kennen de veelheid aan onderwerpen waarvan u op de hoogte moet zijn. Daarom helpt
F-Academy u om in uw dagelijkse praktijk effectief te zijn en te groeien in uw vak. Daarvoor bieden we u hoogwaardige opleidingen om uw kennis op niveau te brengen én te houden. Van normen en regelgeving tot strategie en beleid. Met open opleidingen en incompany en maatwerkprogramma’s. Daarbij stemmen we inhoud, vorm en locatie volledig op uw wensen af.

HR Academy is er speciaal voor HR-professionals en functionarissen met personeelsverantwoordelijkheid. Want we hebben ons helemaal gespecialiseerd in kennisopleidingen op het gebied van human resources management. We weten hoe breed dat speelveld is en we kennen de veelheid aan onderwerpen waarvan u op de hoogte moet zijn.Daarom helpt HR Academy u om in uw dagelijkse praktijk effectief te zijn en te groeien in uw vak. Daarvoor bieden we u hoogwaardige opleidingen om uw kennis op niveau te brengen én te houden. Van wet- en regelgeving tot strategie en beleid.

HR Academy

Samen Vitaal is onderdeel van
MindCampus B.V